Nota de premsa

L’Associació contra el Càncer de Sitges dóna un aparell oncològic a l’Hospital Sant Camil

Ajt Sitges 09-11-2004 16:45 Lectures 399

Arxivat a:

Aquest aparell serà d'un gran servei en el tractament dels pacients de
càncer colo-rectal, el segon tipus de càncer més comú a la societat.
Amb la donació a Sant Camil es vol potenciar l'atenció a tots els ciutadans de la comarca, que normalment acudeixen a aquest centre hospitalari per tractar-se d'aquests casos. Segons les dades del mateix centre, a la comarca del Garraf es detecten uns 150 casos nous anuals d'aquest tipus de càncer, que obliga a actuar sobre el budell.

L'acte, que va tenir lloc al Saló d’Or del Palau Maricel el passat dijous, va ser presidit per l'alcalde Jordi Baijet i va comptar amb la presència de l'alcalde accidental de Sant Pere de Ribes Daniel Arqués i el regidor de Benestar Social Joaquim Millan.

Baijet va tributar un homenatge a la junta sortint, encapçalada per Maria Cano. L'alcalde també va manifestar que la sanitat a la comarca ha de millorar molt més i en va fer responsable a les administracions. Baijet va recordar que la donació de l'ecògraf ve d'una fundació privada, però que és el poder públic qui ha d'assegurar un tractament mèdic adequat per a tots els ciutadans.

Per part de l'Associació de la lluita contra el càncer, la presidenta Maria Cano va aprofitar l'acte per acomiadar-se del càrrec després de 10 anys i donar pas a Loli Suàrez, qui li pren el relleu. Cano es va mostrar satisfeta de pertànyer a un poble com Sitges, que sempre li ha demostrat tenir un alt grau de generositat en la lluita contra el càncer. La delegació  a Sitges de l'Associació contra el càncer organitza anualment un sopar de gala per recaptar fons, però també es posa en contacte amb altres entitats per rebre donacions procedents de partits de futbol benèfics o campionats de golf.


Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres