Nota de premsa

Participació del Consorci de Turisme del Garraf a AGROTUR.

Carme Cerdà 09-11-2004 22:49 Lectures 380

Arxivat a:

Stand del Consorci de Turisme del Garraf al pavelló firal de Cornellà. fdg/ c.castro

Stand del Consorci de Turisme del Garraf al pavelló firal de Cornellà. fdg/ c.castro

Durant el passat cap de setmana el Consorci de Turisme del Garraf amb la col•laboració de totes les entitats consorciades , van presentar l’oferta de turisme actiu i de natura de la nostra Comarca.

Per aquesta edició els objectius del Consorci han estat els següents: esperonar als empresaris, propietaris de petits allotjaments de turisme rural o d’allotjaments ubicats en entorns rurals, així com també a prestadors de serveis de turisme actiu, per tal que aprofitin aquest saló com a plataforma de promoció. I animar-los a que participin en el congrés que de forma paral•lela te lloc al saló i que enguany ha centrat el debat en el desenvolupament integral del medi rural, la competitivitat i les estratègies de comercialització del turisme rural.

A més hem volgut portar propostes concretes, en les quals es combinen activitats d’oci actiu més l’allotjament al Parc del Garraf, tot donant la possibilitat a les persones que s’adrecen al saló de descobrir en un cap de setmana l’àmbit més rural i natural de la nostra comarca.

Així més de 900 visitants han passat pel nostre estand i han rebut informació que els facilitarà prendre la decisió de venir a gaudir del Garraf natural.


Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres