Nota de premsa

Resultats de la secció d'atletisme del diumenge 20 de febrer

MARATONETA 4 KM CUNIT

CE Vilanova i la Geltrú 24-02-2005 18:40 Lectures 343

Arxivat a:

Mercé Guerra guanya la Maratoneta de Cunit en prebenjamins i Ikrame Essalhi assoleix la tercera plaça en juvenils

Amb un excel.lent temps de 19 minuts i 33 segons, l’atleta Juvenil del CEVG va aconseguir una meritòria tervera plaça en la Maratoneta de Cunit que va tenir lloc aquest passat diumenge. En la categoria prebenjami va destacar també Mercé Guerra que va entrar en primer lloc a la meta amb un temps de 23min 10 seg.

Van participar també els atletes Ivan Torralbo en la categoria aleví i Miguel Torralbo en infantils.


FINAL NACIONAL DE CROS 2005
REUS - 20 DE FEBRER DE 2005

Amb la participació d’un total de 240 corredors d’arreu, es va celebrar a Reus la final Nacional de Cross, en la que cal destacar la bona organització i el traçat del circuit, molt ben adaptat a les diferents categories, atractiu pels corredors i visible pel públic.


A la classificació final l’atleta de l’esportiu Hector Muñoz, va assolir una excel.lent desena plaça en la categoria Infantil, amb un temps de 11 minuts i 29 segons, mentre Alex Meyer esntrava en la 99ena posició amb el temps de 13 minuts i 33 segons.


Aquest proper cap de setmana tindrà loc el Campionat de Catalunya Junior en Pista Coberta, on participarà l’atleta del CEVG Joel Llorente en els 60 m.ll.


Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No