Flash

Portes obertes al Centre Tecnològic i l'Escola Politècnica per la Setmana de la Ciència

L'Hora 09-11-2002 8:17 Lectures 346

Arxivat a:


El Centre Tecnològic de Vilanova ha programat per a dimarts una jornada de portes obertes adreçada a empresaris de la comarca. L'activitat, que s'emmarca en dels actes de la Setmana de la Ciència, inclou una visita guiada per les instal·lacions, així com sessions informatives sobre les àrees de treball del centre i la feina que es fa als diferents laboratoris. La visita ha estat organitzada en col·laboració amb l'Ajuntament de Vilanova i l'Associació d'Empresaris, i es farà a partir de dos quarts de dotze, però és necessari fer la reserva de la plaça al 93 896 72 00. El programa d'actes organitzat per aquest dia és previst que finalitzi abans de les dues de la tarda i la mostra de tota la infraestructura i recursos de suport dels que disposa el Campus Universitari de l'EUPVG.
Durant la propera setmana, l'Escola Universitària de Vilanova i la Geltrú participarà en la celebració de la Setmana de la Ciència, que enguany té com a principal objectiu incrementar la cultura científica a la societat.
Durant la setmana, es mostraran les instal·lacions de la universitat per donar a conèixer les possibilitats de formació i recerca, especialment a estudiants de secundària i personal tècnic d'empreses; i es difondrà les tasques que es desenvolupen del Centre Tecnològic i els laboratoris de què disposa l'escola universitària vilanovina.


Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres