Flash

Portes obertes al Centre Tecnològic i l'Escola Politècnica per la Setmana de la Ciència

L'Hora 09-11-2002 8:17 Lectures 369

Arxivat a:


El Centre Tecnològic de Vilanova ha programat per a dimarts una jornada de portes obertes adreçada a empresaris de la comarca. L'activitat, que s'emmarca en dels actes de la Setmana de la Ciència, inclou una visita guiada per les instal·lacions, així com sessions informatives sobre les àrees de treball del centre i la feina que es fa als diferents laboratoris. La visita ha estat organitzada en col·laboració amb l'Ajuntament de Vilanova i l'Associació d'Empresaris, i es farà a partir de dos quarts de dotze, però és necessari fer la reserva de la plaça al 93 896 72 00. El programa d'actes organitzat per aquest dia és previst que finalitzi abans de les dues de la tarda i la mostra de tota la infraestructura i recursos de suport dels que disposa el Campus Universitari de l'EUPVG.
Durant la propera setmana, l'Escola Universitària de Vilanova i la Geltrú participarà en la celebració de la Setmana de la Ciència, que enguany té com a principal objectiu incrementar la cultura científica a la societat.
Durant la setmana, es mostraran les instal·lacions de la universitat per donar a conèixer les possibilitats de formació i recerca, especialment a estudiants de secundària i personal tècnic d'empreses; i es difondrà les tasques que es desenvolupen del Centre Tecnològic i els laboratoris de què disposa l'escola universitària vilanovina.


Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres