Nota de premsa

ERC presenta els seus eixos programàtics en la cloenda del Cicle de Debats Ciutadans

Esquerra Republicana de Catalunya va celebrar el passat dissabte la cloenda del Cicle de Debats Ciutadans que ha dut a terme en els darrers deu mesos.

ERC Vilanova 24-02-2003 19:58 Lectures 343

Arxivat a:

Aquesta sèrie de debats, a més de ser una eina imprescindible per copsar l’opinió i les sensibilitats dels ciutadans i col·lectius vilanovins, ha servit per obtenir els eixos principals del programa amb que la formació republicana concorrerà a les properes eleccions municipals.

L’acte de dissabte va comptar amb la presència del Senador i Parlamentari d’ERC Carles Bonet, que en la seva intervenció, va destacar l’alta sensibilitat que un partit d’esquerres ha de tenir envers els temes socials. Per al Senador, aquest cicle de debats és una clara mostra d’aquesta sensibilitat a més de reflectir-ne l’esperit republicà i nacional en les diferents conclusions extretes de les diferents xerrades.

Per la seva banda, el Regidor i Primer Tinent d’Alcalde Josep-Tomàs Àlvaro, va presentar les diferents conclusions que formaran els eixos programàtics, que són els següents:

La ciutat emprenedora:
· Estabilitat de govern.
· Plena dedicació dels càrrecs electes als ciutadans.
· Facilitats per a l’acollida i la integració dels immigrants.

La ciutat participativa:
· Protagonisme del teixit associatiu.
· Garantia de participació ciutadana.
· Viure en català amb normalitat.

La ciutat per a les persones:
· Lleure i equipaments per als joves.
· Adequació dels espais urbans al comerç i les relacions socials.
· Igualtat d’oportunitats per a tothom.

La ciutat sostenible:
· Contenció del creixement de la ciutat.
· Dotació suficient d’aparcaments.
· Creació d’equipaments bàsics i de qualitat.


Finalment, el cap de llista d’ERC va destacar que aquest projecte no s’hagués pogut realitzar sense la participació dels diferents ponents convidats ni sense la iniciativa del públic present en els debats.


Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No