Delicte contra la salut

Detingut mentre feia una transacció de droga a Vilafranca

El detingut és un veí de Vilafranca de 26 anys

Redacció Vilafranca del Penedès 24-02-2014 12:38 Lectures 683

El passat dissabte, dia 22 de febrer, la Policia Local va practicar la detenció d’una persona per haver comès presumptament un delicte contra la salut pública.

Els fets es van produir a la tarda, quan una dotació policial, que es trobava patrullant pel barri de Sant Julià, va observar un individu amb actitud sospitosa que, de manera ràpida, efectuava una transacció econòmica amb els ocupants d’un vehicle que es trobava aturat en el lloc dels fets. Els agents van abordar immediatament els individus i van constatar que s’acabava de produir una operació de venda de drogues.

Davant d’aquests fets, els quals podrien ser constitutius d’un delicte contra la salut pública, els agents van intervenir tot el material i van practicar la detenció de l’individu implicat, traslladant-lo fins les dependències de la Policia Local on es van instruir les diligències corresponents. La persona detinguda resideix a Vilafranca, té 26 anys i respon a les inicials B.E.M.


Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No