Millora de l'aprenentatge

El centre d'adults de Cunit rep 20.000€ per a projectes d'innovació educativa

El projecte “mapatic” pretén potenciar l’ús de les noves tecnologies en els processos d’ensenyament-aprenentatge en les diferents etapes educatives implementades al centre

Redacció Cunit 10-11-2014 19:14 Lectures 1212

Arxivat a:

El centre d’adults municipal presenta, conjuntament amb altres dues escoles d’adults de Madrid i de Barcelona, una proposta de treball a la convocatòria de projectes de millora de l’aprenentatge (PROMECE).

El CFA Dolors Paul de Cunit ha esdevingut beneficiari d’una subvenció de 20.000 € per al desenvolupament de propostes de millora de l’aprenentatge. L’escola d’adults cunitenca va presentar-se a la convocatòria amb el projecte “mapatic”, proposta elaborada conjuntament amb les escoles d’adults CFA Palau de Mar de Barcelona i el CEPA Sierra Norte de Madrid.

El projecte “mapatic” pretén potenciar l’ús de les noves tecnologies en els processos d’ensenyament-aprenentatge en les diferents etapes educatives implementades al centre. Així doncs, l’eix del projecte esdevé la creació per part de l’alumnat de l’escola d’adults de materials divulgatius sobre la història i altres aspectes rellevants del municipi, els quals els visitants podran descarregar-se posteriorment mitjançant els seus telèfons mòbils.

D’altra banda, el projecte contempla també altres aspectes rellevants con són l’intercanvi d’experiències professionals entre els equips docents de tots tres centres, l’aprofitament de l’entorn en el procés d’aprenentatge, la formació del professorat en el desenvolupament de noves metodologies i, fins i tot, la visita de l’alumnat als altres centres membres de l’agrupació per tal de conèixer els seus treballs i generar experiències d’intercanvi cultural entre totes tres comunitats educatives.

“Es tracta d’un projecte molt interessant que ens permet contactar amb altres centres d’adults per tal de conèixer noves realitats i potenciar el servei de la nostra escola”, assenyala Jaume Casañas, regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de Cunit. “Des del CFA Dolors Paul volem continuar potenciant la formació d’adults com una eina fonamental en el desenvolupament personal i professional dels nostres usuaris”, conclou el regidor.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.


Democràcia

Educació per a la resistència

Jordi Larregola

És lícit ensenyar uns valors si després hauran de descobrir que són inútils?

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No