0 a 4 anys

L'Ajuntament de Sant Pere de Ribes reobre els Espais Familiars

El pares d’infants de 0 a 4 anys hi poden exposar les dificultats relacionades amb el creixement dels seus fills

Redacció Sant Pere de Ribes 08-04-2015 20:23 Lectures 4128
EIX. L'Ajuntament de Sant Pere de Ribes reobre els Espais Familiars

EIX. L'Ajuntament de Sant Pere de Ribes reobre els Espais Familiars

L’Ajuntament reobrirà a partir de la setmana vinent els espais familiars anomenats La Caseta, uns llocs d’acollida i socialització precoç adreçats als infants de 0 a 4 anys en companyia de les seves famílies. La Caseta, tant la de Ribes com la de les Roquetes, és un servei gratuït i un punt de trobada on els pares poden exposar a l’equip de professionals que hi treballa (psicòlegs, psicoanalistes i educadors) algunes dificultats relacionades amb el creixement dels seus fills o bé compartir experiències similars amb altres pares que hi assisteixin. Així mateix, els nens hi poden jugar mentre se’ls va preparant per a l’inici de la convivència en societat.

El regidor de Serveis Socials, Tomàs Carandell, ha dit que calia tornar a posar en marxa aquest servei que estava inactiu els darrers anys perquè “compleix una funció social i educativa molt important i que complementa el treball que es fa amb les llars d’infants”.

A Ribes, La Caseta funcionarà els dimarts de 10 a 12’30h, a la Masia Can Puig (carrer Major, 110 – tel. 93 896 32 44) i a les Roquetes a la llar d’infants municipal “Els Tres Pins”, els dimecres de 17 a 19’30h (carrer Miquel Àngel, s/n. Tel. 93 810 92 17). Per més informació podeu escriure un correu electrònica a lacausadelsnens@gmail.com.


Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No