El film Shin Chan, a la recerca de les boles perdudes s’estrena divendres exclusivament en català

Es podrà veure a 67 sales de Catalunya i una d’Andorra

Servei de Català 26-06-2003 19:06 Lectures 2138

Arxivat a:

Divendres vinent, 27 de juny, s’estrenarà el film Shin Chan, a la recerca de les boles perdudes, que a Catalunya es podrà veure exclusivament en català. La pel·lícula s’estrenarà a un total de 68 sales, 14 de les quals es troben a Barcelona i una a Andorra. (vegeu taula adjunta).

A la preestrena del film que tindrà lloc demà, 26 de juny, a les 12 del migdia, al cinema Urgell de Barcelona (carrer Urgell, 29) hi assistirà el director general de Política Lingüística, Jordi Roigé.
Distribuïda per Luk Internacional, Shin Chan, a la recerca de les boles perdudes, és protagonitzada pel conegut personatge creat pel dibuixant Yoshito Usui. La sèrie s’emet per Televisió de Catalunya dins l’espai 3xl.net. La pel·lícula, dirigida per Keiichi Hara, gira a l'entorn de les boles perdudes que ambicionen dues bandes rivals: els Figaflor i els Tita Fluixa.

Cartellera d’estiu
En la cartellera estiuenca de cinema en català destaca la presència de pel·lícules d’acció i d’animació, dirigides al públic infantil i juvenil. La cartellera es va encetar divendres passat amb l’estrena d’El gat sense por (A.C. Cavall Fort, Drac Màgic, Rialles), destinada al públic més menut. Les altres estrenes previstes són: La màgia de Sud (4 de juliol, Filmax), film d’animació basat en el viatge de Washington Irving a Andalusia; Els Àngels de Charlie 2 (11 de juliol, Columbia), segona part de les aventures de les intrèpides investigadores; Simbad, la llegenda dels set mars (UIP, 25 de juliol), pel·lícula d’animació sobre el llegendari personatge; Terminator 3 (Columbia, 1 d’agost), tercera pel·lícula de la saga, protagonitzada per Arnold Schwarzeneger; Rugrats, vacances salvatges (UIP, 8 d’agost), film d’animació en què els Rugrats es troben amb una altra família prou coneguda: els Thornberrys, i Doraemon i l'imperi maia (Luk International, 29 d’agost), noves aventures del popular gat còsmic.

Per al mes de setembre són previstes les estrenes de La lliga dels homes extraordinaris, adaptació del còmic del mateix nom, protagonitzada per Sean Connery, i de Sakura, pel·lícula de dibuixos shoujo-manga.


Festes de Sant Joan

Convivència amb i sense petards

Susana Giménez Buendía

A vegades, és tant apassionant com complex conviure en societat. Hi ha una estreta línia entre el respecte i les llibertats dels individus

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No