Dia Internacional contra l’Homofòbia

Sitges es mobilitza contra l'homofòbia, lesbofòbia i transfòbia

L’Ajuntament de Sitges impulsa diversos actes que tindran lloc el 17 i 18 de maig

Redacció Sitges 16-05-2016 11:10 Lectures 2219
Sitges commemora el Dia Internacional contra l’Homofòbia, Lesbofòbia i Transfòbia. Ajuntament de Sitges

Sitges commemora el Dia Internacional contra l’Homofòbia, Lesbofòbia i Transfòbia. Ajuntament de Sitges

Amb la penjada de la bandera de l’Arc de Sant Martí al balcó de la Casa de la Vila, el dimarts 17 de maig, a primera hora del matí, l’Ajuntament de Sitges inicia els actes commemoratius del Dia Internacional contra l’Homofòbia, Lesbofòbia i Transfòbia. La regidora de Benestar i Família, Mireia Rossell, ha assegurat que “amb aquest gest simbòlic volem continuar reivindicant, un any més, el nostre rebuig a l’homofòbia, així com el nostre suport a les persones que senten agredits els seus drets i la seva integritat personal per la seva condició sexual i identitat de gènere”.

Els actes continuaran a dos quarts de set de la tarda, al Saló de Plens de l’Ajuntament, on tindrà lloc l’acte institucional, que servirà per difondre per què a dia d’avui encara és necessària aquesta commemoració.

El col·loqui Família homoparental, homomarental: prejudicis i reptes de futur, a càrrec d’Ángeles Ruiz i Gemma Sanchez de l’Associació ACORD, tancarà la programació el 18 de maig, a les set de la tarda, a l’Edifici Miramar. A la xerrada s’explicaran aquests nous models de família i els reptes del dia a dia com de quina forma han d’afrontar les preguntes dels seus fills. També es parlarà sobre com es preveu el futur per a aquests nous models i altres qüestions referents a la legislació actual. Un cop finalitzada la ponència s’obrirà un torn de preguntes perquè el públic pugui resoldre dubtes.


Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Després de la inhabilitació de president Quim Torra i el rebuig del ple als pressupostos del Parlament, es pot donar per esgotada la legislatura?

Creu que s'haurien de convocar ja les eleccions al Parlament de Catalunya?


No