Campanya de control

La policia de Vilafranca inspecciona establiments públics que poden originar molèsties als veïns

Durant els mesos de maig i juny, s'efectuaran aquestes inspeccions, que també aniran adreçades al control del compliment dels horaris de les terrasses

Redacció Vilafranca del Penedès 18-05-2017 10:17 Lectures 340

La Policia Local de Vilafranca ha iniciat una campanya per inspeccionar aquells establiments que puguin generar molèsties al veïnat per incompliment de la normativa en matèria de civisme i convivència ciutadana, ateses les queixes veïnals originades per les infraccions a la normativa per part dels responsables dels locals que treballen especialment en horaris nocturns.

En aquest sentit, la Policia Local, durant els mesos de maig i juny, efectuarà aquestes inspeccions, que també aniran adreçades al control del compliment dels horaris de les terrasses.

La Policia Local aprofitarà aquestes inspeccions per lliurar un full on es recorda al responsable de l’establiment dels deures que s’assenyalen a l’article 38 de l’Ordenança de Civisme i Convivència Ciutadana referent a les seves obligacions per vetllar per l’ordre públic i el descans veïnal fins i tot pels seus clients que es trobin fora del local.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

GarrafCoopera

La xarxa de camins ramaders i la transhumància: el patrimoni oblidat

Enrique Castro, Carles Lluch, Mike Alentorn

La identificació, recuperació, conservació i protecció jurídica, és una assignatura pendent en el nostre territori

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No