Foc provocat

Crema intencionada de contenidors i matolls en menys d'una hora en diversos punts de Vilanova

Redacció Vilanova i la Geltrú 02-08-2017 9:28 Lectures 2998
Imatge d'arxiu de les restes d'un contenidor calcinat. EIX

Imatge d'arxiu de les restes d'un contenidor calcinat. EIX

La policia local de Vilanova va rebre diumenge de matinada l'avís de diversos incendis intencionats. A les 04.37 hores la Policia Local rep un avís per incendi de contenidors al carrer de Barcelona, cantonada amb Santa Magdalena. Els contenidors, un de paper i un de vidre van quedar completament calcinats. El foc va afectar la part posterior d'un vehicle que estava estacionat.

Deu minuts més tard un veí alerta la Policia Local d'un nou incendi de contenidors, en aquest cas al carrer d'Albert Salvany, cantonada amb Santa Magdalena. Novament es requereix la presència de Bombers per extingir el foc, que va cremar totalment el contenidor de paper i parcialment el de vidre. En cap dels dos casos es van poder localitzar els autors.

A les 05.26 hores la Policia Local rep l'avís per incendi de matolls a l'avinguda de Vilafranca del Penedès. Bombers van extingir l'incendi que va cremar uns 200 metres de terreny.

Festes de Sant Joan

Convivència amb i sense petards

Susana Giménez Buendía

A vegades, és tant apassionant com complex conviure en societat. Hi ha una estreta línia entre el respecte i les llibertats dels individus

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No