Foc provocat

Crema intencionada de contenidors i matolls en menys d'una hora en diversos punts de Vilanova

Redacció Vilanova i la Geltrú 02-08-2017 9:28 Lectures 2909
Imatge d'arxiu de les restes d'un contenidor calcinat. EIX

Imatge d'arxiu de les restes d'un contenidor calcinat. EIX

La policia local de Vilanova va rebre diumenge de matinada l'avís de diversos incendis intencionats. A les 04.37 hores la Policia Local rep un avís per incendi de contenidors al carrer de Barcelona, cantonada amb Santa Magdalena. Els contenidors, un de paper i un de vidre van quedar completament calcinats. El foc va afectar la part posterior d'un vehicle que estava estacionat.

Deu minuts més tard un veí alerta la Policia Local d'un nou incendi de contenidors, en aquest cas al carrer d'Albert Salvany, cantonada amb Santa Magdalena. Novament es requereix la presència de Bombers per extingir el foc, que va cremar totalment el contenidor de paper i parcialment el de vidre. En cap dels dos casos es van poder localitzar els autors.

A les 05.26 hores la Policia Local rep l'avís per incendi de matolls a l'avinguda de Vilafranca del Penedès. Bombers van extingir l'incendi que va cremar uns 200 metres de terreny.

Democràcia

Educació per a la resistència

Jordi Larregola

És lícit ensenyar uns valors si després hauran de descobrir que són inútils?

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent