Accident de trànsit

Ferida de gravetat la conductora d'un ciclomotor que va xocar frontalment contra un turisme a Vilanova

El conductor del turisme va agafar recta la rotonda de la rambla Exposició i va topar frontalment contra la motorista

Redacció Vilanova i la Geltrú 10-01-2018 12:47 Lectures 3594
Rotonda de la rambla Exposició de Vilanova. Google Maps

Rotonda de la rambla Exposició de Vilanova. Google Maps

La conductora d'un ciclomotor va resultar ferida de gravetat aquest dilluns a les 7 del matí quan va xocar frontalment contra un turisme a Vilanova. La Policia Local va rebre un avís per accident de circulació a la rambla de l'Exposició. L'accident, entre un cotxe i un ciclomotor, va provocar ferides molt greus a la conductora del ciclomotor, una dona de 50 anys, que després de ser atesa pels serveis sanitaris de l'ambulància medicalitzada i, posteriorment, estabilitzada pel personal mèdic de l'Hospital de Sant Camil, va haver de ser traslladada a l'Hospital de Bellvitge per les greus lesions que patia.

Segons l'atestat, l'accident s'hauria produït quan el conductor del turisme, un home de 26 anys, circulava per la rambla de l'Exposició en sentit Tarragona i en arribar a la cruïlla de l'Esperança en comptes de fer el gir obligatori per incorporar-se a la C-246, per la rotonda, va seguir recte, topant frontalment amb la conductora del ciclomotor, que circulava per la rambla de l'Exposició, en sentit Barcelona.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Democràcia

Educació per a la resistència

Jordi Larregola

És lícit ensenyar uns valors si després hauran de descobrir que són inútils?

ENQUESTA WEB

El Congrés dels Diputats ha frenat l'intent del PP i Cs d'endurir la presó permanent revisable. Els dos grups havien presentat dues esmenes a la totalitat a una proposició de llei del PNB que demanava reformar el Codi Penal i eliminar la presó permanent revisable, introduïda pel PP quan tenia majoria absoluta

Estàs a favor de la presó permanent revisable?


No