Conducció temerària

Els Mossos denuncien un conductor novell per circular a 195 km/h per la C-15 a Canyelles

Haurà de comparèixer davant del jutjat de Vilanova per un presumpte delicte contra la seguretat viària

Redacció Canyelles 08-06-2018 16:50 Lectures 4290
Els Mossos denuncien un conductor novell per circular a 195 km/h per la C-15 a Canyelles. Mossos d'Esquadra

Els Mossos denuncien un conductor novell per circular a 195 km/h per la C-15 a Canyelles. Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud han obert diligències penals a un jove de nacionalitat espanyola, de 18 anys i veí de Vilafranca del Penedès com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle de motor a una velocitat notòriament superior a l’establerta.

Els fets van tenir lloc el dijous 7 de juny, cap a les 20:40 hores, quan agents del sector de trànsit de Vilafranca del Penedès estaven realitzant un control de velocitat a l’autovia C-15, punt quilomètric 7,8, al terme municipal de Canyelles i van detectar un vehicle amb excés de velocitat.

El turisme, de gran cilindrada, va ser detectat circulant a 195 km/hora quan el límit de velocitat en aquest tram de via és de 100 km/h.

Els agents van poder interceptar el vehicle i van comprovar que el seu conductor, de 18 anys i veí de Vilafranca del Penedès, va obtenir el seu permís de conduir aquest mes de gener. El conductor va ser notificat com a persona investigada com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle de motor a una velocitat notòriament superior a l’establerta i citat per comparèixer davant el Jutjat d’Instrucció número 2 de Vilanova i la Geltrú per a la celebració d’un judici ràpid.

Els Mossos d’Esquadra recorden que la velocitat excessiva o inadequada és una de les principals causes d’accident. I que, encara que no sigui la causa final que provoca l’accident, augmenta la probabilitat de patir lesions greus i fins i tot perdre la vida. Una velocitat excessiva afecta negativament les nostres capacitats per conduir, com per exemple, la nostra capacitat de veure i analitzar el que passa al nostre voltant i, d’aquesta manera, afavorir les errades del conductor.

A banda de les conseqüències administratives o penals, recorden la importància de respectar els límits de velocitat per evitar els accidents de trànsit.

Festes de Sant Joan

Convivència amb i sense petards

Susana Giménez Buendía

A vegades, és tant apassionant com complex conviure en societat. Hi ha una estreta línia entre el respecte i les llibertats dels individus

ENQUESTA WEB

L'Ajuntament de Calafell ha identificat sis veïns que han llençat la brossa al carrer sense utilitzar els contenidors habituals. Ho ha fet regirant les bosses d'escombraries en un dispositiu desplegat aquest matí a la zona de Calafell Platja amb treballadors del servei de recollida de la brossa

Què et sembla que els municipis busquin a la brossa per sancionar qui no utilitza els contenidors?

Molt bé
Malament
M'és indiferent