Conducció temerària

Els Mossos denuncien un conductor novell per circular a 195 km/h per la C-15 a Canyelles

Haurà de comparèixer davant del jutjat de Vilanova per un presumpte delicte contra la seguretat viària

Redacció Canyelles 08-06-2018 16:50 Lectures 4419
Els Mossos denuncien un conductor novell per circular a 195 km/h per la C-15 a Canyelles. Mossos d'Esquadra

Els Mossos denuncien un conductor novell per circular a 195 km/h per la C-15 a Canyelles. Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud han obert diligències penals a un jove de nacionalitat espanyola, de 18 anys i veí de Vilafranca del Penedès com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle de motor a una velocitat notòriament superior a l’establerta.

Els fets van tenir lloc el dijous 7 de juny, cap a les 20:40 hores, quan agents del sector de trànsit de Vilafranca del Penedès estaven realitzant un control de velocitat a l’autovia C-15, punt quilomètric 7,8, al terme municipal de Canyelles i van detectar un vehicle amb excés de velocitat.

El turisme, de gran cilindrada, va ser detectat circulant a 195 km/hora quan el límit de velocitat en aquest tram de via és de 100 km/h.

Els agents van poder interceptar el vehicle i van comprovar que el seu conductor, de 18 anys i veí de Vilafranca del Penedès, va obtenir el seu permís de conduir aquest mes de gener. El conductor va ser notificat com a persona investigada com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle de motor a una velocitat notòriament superior a l’establerta i citat per comparèixer davant el Jutjat d’Instrucció número 2 de Vilanova i la Geltrú per a la celebració d’un judici ràpid.

Els Mossos d’Esquadra recorden que la velocitat excessiva o inadequada és una de les principals causes d’accident. I que, encara que no sigui la causa final que provoca l’accident, augmenta la probabilitat de patir lesions greus i fins i tot perdre la vida. Una velocitat excessiva afecta negativament les nostres capacitats per conduir, com per exemple, la nostra capacitat de veure i analitzar el que passa al nostre voltant i, d’aquesta manera, afavorir les errades del conductor.

A banda de les conseqüències administratives o penals, recorden la importància de respectar els límits de velocitat per evitar els accidents de trànsit.

Festes de Sant Joan

Convivència amb i sense petards

Susana Giménez Buendía

A vegades, és tant apassionant com complex conviure en societat. Hi ha una estreta línia entre el respecte i les llibertats dels individus

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No