Accident de trànsit

Ferit lleu un motorista a Vilanova que va rebre un cop d'un turisme quan estava aturat en un pas de vianants

El vianant que creuava la ronda Europa va resultar il·lès

Redacció Vilanova i la Geltrú 10-10-2018 11:11 Lectures 1609

La Policia Local de Vilanova va atendre dijous al vespre un avís per accident de circulació a la ronda d'Europa en el qual estaven implicats un turisme i una motocicleta. Segons l'atestat dels agents, l'accident s'hauria produït quan el conductor del cotxe va impactar pel darrere amb la motocicleta, que en aquell moment estava aturada davant la presència d'un ciutadà que creuava el pas de vianants. El motorista va ser traslladat a l'hospital de Sant Camil, amb ferides aparentment de caràcter lleu.

No va ser l'únic accident de trànsit de la jornada a Vilanova. A les 15.20 hores la Policia Local va atendre un altre accident de circulació a l'avinguda d'Eduard Toldrà, en el que estavenn implicats dos turismes. La col·lisió es va produir quan un dels vehicles va impactar amb l'altre pel darrere. Els ocupants dels dos vehicles van ser traslladats a l'hospital de Sant Antoni per ser atesos de dolor cervical.

D'altra banda, la policia local de Vilanova va denunciar dijous passat poc abans de la mitjanit un home de 58 anys per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit, en circular amb una taxa d'alcohol en sang que quadruplicava el permès. La detenció es va produir durant un control preventiu a l'avinguda de Rocacrespa, en observar que el conductor podria estar sota els efectes de l'alcohol.

Festes de Sant Joan

Convivència amb i sense petards

Susana Giménez Buendía

A vegades, és tant apassionant com complex conviure en societat. Hi ha una estreta línia entre el respecte i les llibertats dels individus

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No