Emergència mèdica

El SEM evacua en helicòpter un veí de Vilanova per una reacció severa a un medicament

La policia local va tallar l'antiga carretera C-246 per facilitar l'aterratge de l'helicòpter i l'evacuació del malalt, aquest diumenge a primera hora del matí

Redacció Vilanova i la Geltrú 10-10-2018 11:47 Lectures 2440
El SEM evacua en helicòpter un veí de Vilanova per una reacció severa a un medicament. Policia local de Vilanova

El SEM evacua en helicòpter un veí de Vilanova per una reacció severa a un medicament. Policia local de Vilanova

El SEM va haver d'evacuar en helicòpter un veí de Vilanova per una reacció severa a un medicament. Els fets van tenir lloc diumenge a les 9.30 hores, quan la policia local va tallar l'antiga carretera C-246 per facilitar l'aterratge de l'helicòpter i l'evacuació del malalt, aquest diumenge a primera hora del matí.

Els agents locals van col·laborar amb el SEM en el protocol d'activació d'un helicòpter medicalitzat que necessitava aterrar per fer-se càrrec, i traslladar de manera urgent, un home de 61 anys fins a l'hospital de Bellvitge, ja que presentava un quadre de reacció severa a un medicament. 

Festes de Sant Joan

Convivència amb i sense petards

Susana Giménez Buendía

A vegades, és tant apassionant com complex conviure en societat. Hi ha una estreta línia entre el respecte i les llibertats dels individus

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No