Actualització de dades

Campanya de la Policia Local de Vilafranca per millorar la seguretat al teixit comercial

Es visitaran els 825 establiments comercials existents a Vilafranca i els agents de proximitat lliuraran personalment les fitxes de seguretat

Redacció Vilafranca del Penedès 12-03-2019 9:11 Lectures 420
Campanya de la Policia Local de Vilafranca per millorar la seguretat al teixit comercial. Ajuntament de Vilafranca

Campanya de la Policia Local de Vilafranca per millorar la seguretat al teixit comercial. Ajuntament de Vilafranca

Els agents de proximitat de la Policia Local de Vilafranca visitaran tots els establiments dels diferents barris de Vilafranca per tal que actualitzin els dades de contacte i les relatives a seguretat. Així ho han anunciat aquest migdia el regidor de Seguretat Ciutadana i de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort, i l’inspector en cap de la Policia Local de Vilafranca, Albert Romero. Montfort ha explicat que és una actuació de proximitat amb el comerç de la ciutat amb la voluntat d’establir vincles amb el sector comercial i obtenir dades de contacte de l’establiment, del titular i de la persona de contacte, i dades de seguretat com ara si disposen de sistema d’alarma, de magatzem o de sistema contra incendis. “Volem establir vies de col·laboració ciutadana amb el sector comercial, que ja ens ha donat molts èxits per exemple per enxampar gent que ha fet pintades, que no recull defecacions de gossos, que ha fet furts o que van en bicicleta de forma incívica”, ha afirmat el regidor de Seguretat Ciutadana.

Es visitaran els 825 establiments comercials existents a Vilafranca i els agents de proximitat lliuraran personalment les fitxes amb la voluntat d’”actualitzar i posar ordre a les dades de què disposa la Policia i d’interactuar i rebre del teixit comercial les seves necessitats, neguits i opinions com a sector que com els agents estan a peu de carrer”, assegurava Joan Manel Montfort.

Segons ha explicat l’inspector Romero, la voluntat és començar les visites a tots els barris per igual, “buscant la proximitat i obtenir les dades de contacte. Moltes vegades ens trobem amb incidències com portes obertes, danys a portes o aparadors fora de l’horari comercial i les dades de contacte de què disposem no estan actualitzades. Aquestes visites ens permetran obtenir informació de primera mà del sector comercial. Això suma i així la Policia Local pot donar un millor servei de seguretat ciutadana a Vilafranca”.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans