Vandalisme

Fan malbé arbres al Camí del Vi de Vilafranca

La Policia Local està fent investigacions amb la finalitat de descobrir l’autor o autors d’aquests actes, ja que s’ha comprovat que no és la primera vegada que hi ha actes de vandalisme en aquesta zona

Redacció Vilafranca del Penedès 06-08-2019 10:13 Lectures 1928
Fan malbé arbres al Camí del Vi de Vilafranca. Ajuntament de Vilafranca

Fan malbé arbres al Camí del Vi de Vilafranca. Ajuntament de Vilafranca

El passat dilluns dia 5 d’agost al matí, treballadors del programa Treball i Formació subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, van descobrir diferents arbres fets malbé a l’inici del Camí del Vi. Els vàndals havien rascat l’escorça de dues mèlies i dos garrofers, i en serà difícil la seva supervivència.

Actualment, la Policia Local està fent investigacions amb la finalitat de descobrir l’autor o autors d’aquests actes, ja que s’ha comprovat que no és la primera vegada que hi ha actes de vandalisme en aquesta zona de Vilafranca.

Així mateix, a partir d’ara, la Policia Local reforçarà especialment la vigilància en aquesta àrea. Cal recordar que l’Ordenança de Convivència ciutadana preveu sancions per aquest tipus d’actuacions.

Des de diversos programes d’ocupació del Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca, en coordinació amb el Servei de Medi Ambient, es treballa per la plantació i manteniment d’arbres en camins, rieres i espais periurbans.

Des del novembre de 2016, any en què es va iniciar el projecte “Camins amb arbres”, a través de diversos programes d’ocupació, s’han plantat més de 800 arbres en diferents camins municipals i rieres, i més d’un miler de plançons. L’actuació persegueix diversos objectius com ara millorar el paisatge i el confort de les persones que hi passegen, afavorir la biodiversitat i la connectivitat ecològica i contribuir a la reducció de la petjada de CO2 del municipi.

Fan malbé arbres al Camí del Vi de Vilafranca
Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No