Curs 2019/20

El Consell Comarcal del Garraf acull la jornada inaugural del curs educatiu

El Servei Educatiu del Garraf ha organitzat la jornada “Aprenem jugant i gaudint d’allò que ens ofereix el nostre entorn”

Redacció Vilanova i la Geltrú 05-09-2019 16:30 Lectures 2984
El Consell Comarcal del Garraf acull la jornada inaugural del curs educatiu. CC Garraf

El Consell Comarcal del Garraf acull la jornada inaugural del curs educatiu. CC Garraf

El Consell Comarcal del Garraf ha acollit avui la jornada “Aprenem jugant i gaudint d’allò que ens ofereix el nostre entorn”, organitzada pel Servei Educatiu del Garraf amb el suport del Departament d’Educació.

Abigail Garrido, presidenta del Consell Comarcal del Garraf, ha donat la benvinguda a la jornada, tot agraint als i les docents per la seva feina. Garrido ha ressaltat que “aquesta és una oportunitat per pensar i reflexionar sobre l’educació i sobre nous instruments i eines per a fer possible una escola al servei de les nostres ciutats educadores”.

Per la seva part, Montserrat Domingo, directora dels Serveis Territorials de Barcelona Comarques, també ha agraït als participants per la feina i l’assistència a la jornada, i al Servei Educatiu del Garraf per l'organització d'aquest acte per a tota la comunitat educativa de la comarca.

Tot seguit, Oriol Ripoll, autor de jocs per a projectes educatius, publicitat i lleure, ha impartit la xerrada: "Aprenem jugant: com gammifiquem l’aprenentatge en l’educació", sobre el valor del joc per l’aprenentatge.

A la galeria exterior s’ha ofert una mostra de recursos educatius de la comarca, amb la participació de diverses entitats i institucions que han compartit les seves propostes per treballar a l’aula temes relacionats amb la cultura i el patrimoni, el medi ambient, la memòria històrica, l’art i els oficis, la cultura de pau, entre d’altres. Per la presidenta, aquesta “és una proposta molt interessant per treballar la manera com connectem el món educatiu amb la cultura i amb el nostre propi entorn, a través dels recursos que tenim al territori”.

El Consell Comarcal del Garraf ha participat a la mostra amb materials del Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes, el Programa Intergeneracional Garraf Tallers, el Servei de Medi Natural i Litoral del Garraf i el Programa Garraf per la Pau.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré