La nit serà violeta

Convoquen a Calafell una protesta silenciosa per les violències sexuals d'aquest estiu

Amb el lema 'La nit serà violeta', s'ha convocat una manifestació aquest divendres a les 20 hores

Redacció Calafell 17-09-2019 11:10 Lectures 2015
Convoquen a Calafell una protesta silenciosa per les violències sexuals d'aquest estiu. EIX

Convoquen a Calafell una protesta silenciosa per les violències sexuals d'aquest estiu. EIX

Calafell es manifestarà aquest divendres contra les violències sexuals. Amb el lema 'La nit serà violeta', s'ha convocat una protesta ciutadana aquest divendres a les 20 hores. Es tracta d'una protesta silenciosa per les violències sexuals d'aquest estiu, la més destacada de les quals es va donar a conéixer fa una setmana quan quatre joves, un d'ells menor, van quedar en llibertat després de passar a disposició judicial i de la fiscalia de menors per una denúncia per agressió sexual a Calafell el 22 d'agost. Un grup de nois i un altre de noies es van conèixer de nit i van decidir anar al pis d'una d'elles per continuar la festa. Allà haurien begut i consumit cocaïna. La denunciant es va despertar adolorida i sense recordar res del que havia passat. Va anar a un centre mèdic i allà li van detectar ferides compatibles amb una violació, motiu pel qual va presentar una denúncia. Els Mossos d'Esquadra van detenir tres dels joves el 9 de setembre, i el quart l'endemà. 

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No