Capella de Sant Joan

Vilafranca inaugura l’exposició “TRANSITAR, orientar-se en un món canviant”

L’acte va comptar amb l’actuació prèvia a la plaça de la Vila de l’Escola de Teles Acrobàtiques La Vertical

Redacció Vilafranca del Penedès 28-10-2019 13:10 Lectures 2310
S’inaugura a la capella de Sant Joan l’exposició “TRANSITAR, orientar-se en un món canviant”. Ajuntament de Vilafranca

S’inaugura a la capella de Sant Joan l’exposició “TRANSITAR, orientar-se en un món canviant”. Ajuntament de Vilafranca

Divendres al vespre es va inaugurar a la capella de Sant Joan l’exposició TRANSITAR, orientar-se en un món canviant, una exposició fruit de la col·laboració de la Diputació de Barcelona amb quatre municipis de la província, entre ells Vilafranca. L’acte va comptar amb l’actuació prèvia a la plaça de la Vila de l’Escola de Teles Acrobàtiques La Vertical. Un cop acabada l’actuació, van tenir lloc els parlaments a l’interior de la capella a càrrec de la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca, Xell Montserrat, que va destacar que l’exposició, elaborada per l’Àrea d’Educació de la Diputació de Barcelona, ha estat precedida d’un treball previ de participació i amb l’objectiu d’oferir “una eina i un espai de reflexió sobre els diferents aprenentatges al llarg de la vida, per orientar-se en un món canviant, oferint una mirada humanista de l’orientació, més enllà de les transicions dins del sistema educatiu, dels centres i dels horaris lectius”. En el procés previ hi ha participat, a més de Vilafranca, testimonis dels municipis de Badia del Vallès, Sant Vicenç dels Horts i Centelles. La regidora agraïa a la Diputació el treball fet i el reconeixement i confiança que suposava que Vilafranca fos la primera ciutat on aquesta exposició fa itinerància.

Per la seva banda, el gerent de l’Àrea d’Educació de la Diputació de Barcelona, Jordi Plana, va explicar que l’exposició “parteix del bagatge acumulat per molta gent al llarg de la seva vida d’aquests quatre municipis, que han ofert el seu testimoniatge”. Segons Plana, en l’exposició “no se li diu a ningú com ha d’orientar-se. Només es donen elements per respondre als reptes de la vida quotidiana, amb text però també amb il·lustracions artístiques”.

L’exposició TRANSITAR s’acompanya d’un seguit de sessions i activitats paral·leles, adreçades a diferents col·lectius que tindran lloc en les properes setmanes. Restarà oberta fins al dia 24 de novembre i es podrà visitar en l’horari habitual d’obertura de la capella de Sant Joan, de dimecres a divendres de 17 a 20h, els dissabtes de 18 a 20h i els diumenges de 12 a 14h i de 18 a 20h.

S’inaugura a la capella de Sant Joan l’exposició “TRANSITAR, orientar-se en un món canviant” S’inaugura a la capella de Sant Joan l’exposició “TRANSITAR, orientar-se en un món canviant”
Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No