Societat del Coneixement

El procés participatiu del Pacte Nacional per a la Societat del Coneixement arriba al Penedès

Vilafranca del Penedès acollirà una de les sessions presencials per debatre sobre la dimensió global del sistema de coneixement

Redacció Vilafranca del Penedès 31-10-2019 14:41 Lectures 1513

Vilafranca del Penedès acollirà dijous, 7 de novembre, una jornada de debat del procés participatiu del Pacte Nacional per a la Societat del Coneixement. La sessió, oberta a tothom, tindrà lloc a a les 17h a l’antic Escorxador de la capital de l’Alt Penedès. En aquesta sessió es debatrà al voltant de la la dimensió global del sistema de coneixement.

Aquesta jornada s’emmarca en la fase de participació ciutadana del Pacte Nacional per a la Societat del Coneixement (PN@SC), impulsat pel Departament d’Empresa i Coneixement, que ja s’ha engegat amb l’obertura d’inscripcions al portal de participació ciutadana del Govern de la Generalitat de Catalunya.

El Pacte Nacional per a la Societat del Coneixement apel·la a tot els agents implicats a participar en el procés obert de debat i reflexió que ara comença i que ha de servir per dibuixar-ne les línies mestres. El PN@SC pretén recollir, així, les propostes de tots els actors clau de l’ecosistema de coneixement i de la ciutadania en general. 

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres