Estafa

Detenen tres homes per fer estafes bancàries telefòniques al Vendrell

Feien les compres en diversos establiments al mateix moment que aconseguien les dades de les targetes

ACN El Vendrell 26-11-2019 10:02 Lectures 1894

Els Mossos d'Esquadra van detenir entre els dies 12 i 20 de novembre tres homes per fer estafes bancàries telefòniques al Vendrell. La investigació va començar arran d'una denúncia en la qual la víctima va explicar que havia rebut una trucada a finals de maig d'un home que es va identificar com a treballador de la seva identitat financera. Va advertir-lo que s'havien produït moviments fraudulents en el seu compte bancari, en concret compres en diversos establiments comercials. Li va fer creure que tenia totes les dades de la seva targeta. Mentre la víctima li confirmava la numeració i el codi de seguretat, l'estafador va fer les primeres compres, arribant a robar del compte 18.000 euros.

Els investigadors van determinar que darrere d'aquesta estafa hi havia tres persones i les van detenir. Són tres homes de 18, 21 i 23 anys, de nacionalitat espanyola i veïns del Vendrell i Albinyana (Baix Penedès). Han quedat en llibertat amb càrrecs després d'haver declarat en dependències policials. Hauran de comparèixer davant del jutge quan siguin requerits.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament