Robatori

Presó preventiva per a un home acusat de dos atracaments a benzineres de l'Arboç

Els dos robatoris es van cometre amenaçant els treballadors amb una arma curta de foc

ACN L'Arboç 05-12-2019 19:51 Lectures 3501

El jutge en funcions de guàrdia del Vendrell ha decretat aquest dijous presó preventiva per a un individu acusat de cometre dos atracaments a benzineres de l'Arboç en una setmana. Es tracta d'un home de 52 anys de nacionalitat espanyola i veí del Montmellque va ser detingut dimarts passat pels Mossos d'Esquadra. La policia indica que l'home supera la vintena d'antecedents policials, la majoria per delictes violents. Des del cos de seguretat català se'l considera autor de dos robatoris amb violència i intimidació i un altre de falsificació de document públic. Els atracaments van tenir lloc el 2 i l'11 d'agost. En tots dos casos el lladre va amenaçar els treballadors amb una arma curta de foc.

La investigació va començar arran dels dos atracaments. En el primer, el lladre va accedir a la gasolinera i va fugir amb una motocicleta després d'amenaçar els treballadors amb una arma curta de foc per obtenir la recaptació de la caixa enregistradora.

L'acció es va repetir poc més d'una setmana després en una altra benzinera. Aquest cop una segona persona esperava el lladre en un ciclomotor. Els Mossos destaquen que entre altres aspectes relacionats amb el nivell de preparació dels lladres, hi ha el fet de portar casc per ocultar el rostre o cobrir la placa de matrícula per dificultar els treballs d'identificació dels autors.

Després de les perquisicions, i per tal d'aconseguir el màxim d'indicis de la comissió dels atracaments, localitzar les armes de foc i comprovar si eren reals, el jutjat del Vendrell va autoritzar dimarts l'entrada i escorcoll a dos domicilis del detingut, que acumula més d'una vintena d'antecedents policials, la majoria per delictes violents.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No