Ajuts universitaris

L'Arboç una nova convocatòria per sol·licitar ajuts al transport per als universitaris locals

S'adrecen a estudiants que han cursat graus a les universitats públiques el darrer any i han superat com a mínim el 75% dels crèdits del curs anterior

Redacció L'Arboç 11-12-2019 19:44 Lectures 793

Arxivat a:

Imatge de l’estació de Renfe a l’Arboç. Ajuntament de l'Arboç

Imatge de l’estació de Renfe a l’Arboç. Ajuntament de l'Arboç

Fins el dia 20 de desembre està oberta la convocatòria per sol.licitar la subvenció que l’Ajuntament de l’Arboç atorga als estudiants universitaris arbocencs. La Junta de Govern municipal de l’Ajuntament de l’Arboç va aprovar per unanimitat la subvenció de part del cost del transport públic als estudiants universitaris de la vila que cursin els seus estudis en universitats públiques amb la voluntat d’ajudar a garantir el dret a l’educació a tots els alumnes del municipi.

Els requisits per ser beneficiaris d’aquesta subvenció són: estar empadronat al municipi amb una antiguitat mínima d’1 any, haver cursat graus universitaris a les universitats públiques el darrer any, i haver superat com a mínim el 75% dels crèdits del curs anterior.

Per accedir a la subvenció cal presentar complimentant el model que podreu trobar a les oficines municipals d’atenció al ciutadà entre el 10 i el 20 de desembre i aportar també la següent documentació: Document Nacional d’Identitat o Passaport en vigor, volant d’empadronament al municipi, resguard de matrícula del curs 2018/2019, comprovant de pagament de l’import de la matrícula, i acreditació de les notes del curs anterior.

La quantia màxima per sol.licitant és de 300€ i variarà en funció de la distància del centre universitari, el nombre de crèdits matriculats i del nombre de crèdits aprovats el curs anterior. En total, i com a màxim, l’import que l’Ajuntament dedicarà a aquesta subvenció és de 7.500€.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament