No va ser un robatori

Els ventalls de carnaval que van desaparéixer a Vilanova els van llençar els operaris del camió de les escombraries

Indignació a la comunitat educativa de l'Escola Pia de Vilanova: els han llençat a la brossa sense dir-nos res

Redacció Vilanova i la Geltrú 20-02-2020 15:43 Lectures 8178

Els ventalls de carnaval que van desaparéixer a Vilanova no van ser objecte ni d'una bretolada ni d'un robatori. Els van retirar els operaris del camió de les escombraries perquè els hi feia nossa. La confirmació del que va passar amb els guarniments elaborats en les darreres setmanes pels escolars del centre ha indignat els veïns del carrer de la Lluna i la comunitat educativa de l'Escola Pia de Vilanova.

En una carta escrita pels delegats i delegades de l'Escola Pia, els nens i nenes del centre educatiu han volut expressar la seva "decepció pel que ha passat amb la decoració de Carnaval del carrer de la Lluna que, amb tanta il·lusió, hem estat preparant aquests dies". Segons expliquen en aquest comunicat, "dissabte al matí, alumnes, famílies i professorat vam estar penjant uns ventalls que vam decorar amb teles portades de casa. Diumenge al matí ja n’havien desaparegut tres i dilluns, dos més. Després de 4 dies intentant esbrinar què va passar i provar de trobar-los, ens han comunicat que els va despenjar el camió de les escombraries perquè els molestava".

Tot apuntava que es tractava d'una bretolada, però l'Ajuntament ha confirmat a l'escola i als veïns que no ha estat així, tot i que fins i tot la policia local de Vilanova es va sumar a la crida a la col·laboració ciutadana per descobrir els autors del robatori: "La nostra sorpresa ha estat que no ens els han tornat per poder-los tornar a penjar, sinó que els han llençat sense dir-nos-en res. Ens sap molt de greu això que ha passat perquè ho hem fet amb molta il·lusió, perquè tota l’escola hi ha dedicat molt de temps i perquè ens han ensenyat a respectar les coses dels altres i no a fer-les malbé".

Els delegats i delegades de l'escola "esperem que aquesta situació no torni a passar i que no es menyspreï la feina i la il·lusió dels altres. Per Carnaval, no tot s'hi val". 

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No