Drogues

Dos detinguts per cultivar prop de 700 plantes de marihuana en casa del Vendrell

L'elevat consum elèctric de l'habitatge va alertar els investigadors

ACN El Vendrell 05-03-2020 16:31 Lectures 3797
Dos detinguts per cultivar prop de 700 plantes de marihuana en casa del Vendrell. Guàrdia Civil

Dos detinguts per cultivar prop de 700 plantes de marihuana en casa del Vendrell. Guàrdia Civil

Un dispositiu conjunt de la Guàrdia Civil i la Policia Local del Vendrell ha permès desmantellar una plantació de marihuana ubicada en una casa de la urbanització Els Masos de Coma-ruga i detenir els seus responsables, dos homes de 23 i 28 anys. Les investigacions es van posar en marxa en tenir coneixement que en una casa d'aquesta urbanització s'estava cultivant marihuana. L'habitatge, llogat feia quatre mesos, es va localitzar perquè tenia un consum elèctric molt elevat tot i no estar aparentment ocupat. Després de fer un seguiment continuat, els agents van accedir a la casa junt amb els dos detinguts comissant 691 plantes de marihuana, 3,5 quilos de cabdells, 1,5 quilos de picadura i nombrosos aparells pel seu cultiu.

Els investigadors van comprovar que els dos detinguts es desplaçaven diàriament a la casa des de Vilanova i la Geltrú on vivien per treballar a la plantació.

Després de prestar declaració en seu policial, tots dos van ser posats a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres