Crisi del coronavirus

La policia de Cunit activa el dron per controlar el confinament de la població

Els agents ja han fet més de 100 identificacions i 13 sancions en els primers 10 dies de confinament

Redacció Cunit 26-03-2020 8:51 Lectures 1380
La policia de Cunit activa el dron per controlar el confinament de la població. Ajuntament de Cunit

La policia de Cunit activa el dron per controlar el confinament de la població. Ajuntament de Cunit

El dron de la Policia Local de Cunit ja està activat i operatiu. Des de divendres passat, l’aparell està realitzant vols regulars per sobre del municipi amb l’objectiu de tenir una visió aèrea de tota la via pública i zones boscoses.

En els darrers dies de confinament, els agents municipals ja han fet més d’un centenar d’identificacions entre persones i vehicles. En aquests primers deu dies, els agents han denunciat 13 persones en el municipi per incompliment del Reial Decret 463/2020 que emmarca les restriccions a tot l’Estat pel Covid-19.

Tant la prefectura de la Policia Local com el regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Lorenzo, volen agrair a la ciutadania les donacions de material sanitari (hidrogel, mascaretes, guants…) que han fet arribat pels cossos de la Policia Local i de Protecció Civil.

La policia de Cunit activa el dron per controlar el confinament de la població La policia de Cunit activa el dron per controlar el confinament de la població
Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres