Alerta sanitària

L’Ajuntament de l’Arboç crea un protocol per estar en contacte permanent amb les persones grans que viuen soles

S’està en contacte amb 330 persones grans o depenents de la vila

L’Ajuntament de l’Arboç crea un protocol per estar en contacte permanent amb les persones grans que viuen soles. Ajuntament de l'Arboç

L’Ajuntament de l’Arboç crea un protocol per estar en contacte permanent amb les persones grans que viuen soles. Ajuntament de l'Arboç

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L’Ajuntament de l'Arboç ha creat un servei especial per estar en contacte telefònic permanent amb les persones grans de la vila que viuen soles i també persones depenents durant aquest estat d'alarma. Personal de l’Ajuntament contacta periòdicament amb totes aquestes persones per saber com es troben i si necessiten alguna cosa. D’aquesta manera, algunes trucades deriven en servei d’atenció domiciliària per dur medicaments i productes de primera necessitat.

Aquest servei ha dividit en tres grups les persones grans o depenents: les que es truquen cada dia, les que es truquen cada tres dies i les que es truquen setmanalment. Aquesta classificació es fa en funció de l’edat, el grau de dependència, i si disposen de recolzament familiar o no.  A més, voluntaris de Protecció Civil han realitzat una cinquantena d’actuacions per visitar els domicilis de persones grans que no contestaven o el telèfon estava malament.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local