Peatges

Arran crema un peatge de l'AP-7 a Sant Sadurní en contra de l'allargament de la concessió

Reivindiquen en un vídeo a Twitter el sabotatge i diuen que la crisi la pagui la burgesia

ACN Sant Sadurní d'Anoia 07-05-2020 8:57 Lectures 3997
Arran crema un peatge de l'AP-7 a Sant Sadurní en contra de l'allargament de la concessió. Arran

Arran crema un peatge de l'AP-7 a Sant Sadurní en contra de l'allargament de la concessió. Arran

Arran, les joventuts de la CUP, han reivindicat aquest dijous la crema d'una cabina de peatge de l'autopista AP-7 per protestar contra la possible prolongació de la concessió a Abertis d'aquesta via, que hauria d'acabar l'agost del 2021. La formació juvenil ha penjat un vídeo al seu Twitter on es veuen uns encaputxats acostant-se de nit a una cabina de pagament, trencant una tanca i incendiant amb líquid inflamable una de les màquines per pagar. A més, els vàndals pinten amb esprai la paraula 'Arran' a una de les tanques de separació.

En el missatge s'explica que Abertis vol "fer negoci allargant" els peatges d'aquesta autopista per compensar les pèrdues pel confinament, mentre els seus principals accionistes, ACS, de Florentino Pérez, i la italiana Atlantia, de la família Benetton, es repartiran 437 milions d'euros en dividends. El vídeo acaba amb el següent missatge: 'Fem que la burgesia pagui la crisi. Que la pagui Abertis'. En el missatge a Twitter també es diu que les autopistes "estan més que rescatades". "Que Florentino Pérez, ACS, i Abertis deixin de robar al poble. Fem que la crisi la paguin ells! #sabotatge", acaba Arran.

Segons els Mossos, el peatge cremat és a Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès) i Abertis ja ho ha denunciat a la policia catalana.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No