Nota de premsa

“Buscando a Nemo” inaugura diumenge el cicle Cinema Animat a El Retiro

Ajt Sitges 05-05-2004 16:17 Lectures 400

Arxivat a:

El film Buscando a Nemo és una producció conjunta dels estudis Pixar –especialistes en l’animació per ordinador– i Disney, que ja van triomfar anteriorment amb Monstruos SA i Toys Story. La pel·lícula explica la història de Nemo, un peix pallasso que és capturat a alta mar per un submarinista i acaba a la peixera del consultori d’un dentista, d’on serà rescatat pel seu pare i els seus amics.

Plena d’aventures, escenes còmiques i emoció, Buscando a Nemo es va convertir, des de la seva estrena als Estats Units, el maig del 2003, en un autèntic fenomen cinematogràfic gràcies als seus extraordinaris efectes especials, els quals ofereixen a l’espectador una meravellosa visió de l’oceà i dels curiosos personatges que l’habiten, com ara les meduses, les tortugues i altres.

Al marge de la història que explica, el film té com a atractiu afegit el fet que coneguts actors i actrius han posat veu als personatges principals: Anabel Alonso –coneguda per la seva participació a la sèrie televisiva “Siete Vidas”– ha prestat la seva veu a “Dory”, Manel Fuentes ha fet el mateix amb al pelicà “Nigel” i el cantant i actor Javier Gurruchaga amb el tauró “Bruce”.

El cicle Cinema Animat continuarà cada primer diumenge de mes i oferirà la possibilitat de veure algunes de les pel·lícules més exitoses de les darreres temporades com Simbad, El Llibre de la Selva, Shin Chan, Doraemon o El Cid. El preu de l’entrada és de 3 euros. Ara bé, els adults que acompanyin a un nen pagaran només 1,5 euros, i els que n’acompanyin a dos o més tindran l’entrada gratuïta.


Ensenyament

Alerta. L'escola no està ensenyant a llegir

Jordi Larregola

Estem aconseguint la farsa perfecta de reduir les estadístiques de fracàs escolar i, alhora, tenir la meitat de la població jove incapacitada per a l'accés autònom a la cultura

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No