Nota de premsa

ADIGSA i la FAVIBC celebren les XIV Jornades de Treball a Sitges

Durant les jornades presentaran la nova llei de barris i hi participaran el conseller de Medi Ambient i Habitatge i la consellera de Benestar i Família

VD 16-05-2004 13:02 Lectures 429

Arxivat a:

Del programa destaca la presentació de la nova Llei de barris a càrrec del diputat ponent, Roberto Edgardo Labandera i Ganapichi. Aquesta nova llei preveu que, en aquests quatre propers anys, 40 barris de Catalunya en situació de risc de fragmentació social i econòmica siguin objecte d’ajuts especials.

La consellera de Benestar i Família, Anna Simó, clourà les jornades i el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Salvador Milà, hi intervindrà explicant les línies de treball del Departament sobre l’habitatge social.

Aquestes Jornades són un punt de referència anual per avaluar i contrastar la gestió que duu a terme Adigsa als barris d’habitatge social de Catalunya. Es preveu l’assistència de prop 300 persones, totes elles representants de més de 100 associacions de veïns dels barris administrats per Adigsa.

Les jornades anuals de Treball Adigsa-Favibc

Les Jornades de Treball Adigsa-Favibc varen néixer l’any 1990 fruit del desig de treballar conjuntament i amb la participació de les entitats veïnals per millorar l’evolució dels barris d’habitatge social.

Aquestes Jornades de Treball han anat creixent gràcies a la participació de les entitats veïnals com a veritables elements dinamitzadors del territori.

El març del 2003, les XIII Jornades de Treball Adigsa-Favibc, les darreres que s‘han celebrat, varen incorporar el 1r Congrés dels barris d’habitatge social de Catalunya. La novetat d’aquest Congrés va significar la participació de representants de diversos països europeus (França, Regne Unit, Alemanya, Itàlia, Portugal, Croàcia, Bèlgica i Suècia) que varen aportar els seus punts de vista a la discussió sobre l’habitatge social, i amb la participació de la Unió Internacional de Llogaters en la persona del seu president.
Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament