Nota de premsa

La UGT de Catalunya considera preocupant l'augment de l'IPC del mes d'abril

L'Index de Preus al Consum va pujar un 1’4% a Catalunya en el mes d'abril

VD 16-05-2004 13:41 Lectures 250

Arxivat a:

L'Index de Preus al Consum va pujar un 1’4% a Catalunya en el mes d'abril, cosa que ha situat la inflació acumulada en els quatre primers mesos de l'any en l'1,5% i la interanual en el 3,1%, quatre dècimes per sobre de la interanual estatal que se situa al 2’7%.

Aquest comportament inflacionista més alt de Catalunya respecte la resta de l’estat, fa necessària la generalització de les clàusules de revisió salarial per tal de garantir el poder adquisitiu dels treballadors.

Pel que fa a l canvi de tendència que ha patit la inflació durant el mes d’abril respecte la moderació dels darrers mesos, la UGT de Catalunya demana al govern que actuï en els sectors inflacionistes mitjançant el control de preus en el textil, el calçat i l’hosteleria.
Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans