Nota de premsa

Inaugurada a Ribes una plaça d’homenatge a Jaume Gómez

Gómez va néixer l’abril de 1919 al carrer de les Planes de Ribes, just davant de la nova plaça que porta el seu nom

Jaume Gómez va néixer l’abril de 1919 al carrer de les Planes de Ribes, just davant de la nova plaça que porta el seu nom, i durant tota la seva vida va ser reconegut per les seves facetes de cronista, poeta, fotògraf i mestre de català, entre d’altres dedicacions i aficions. El gener del 2003 va morir deixant un gran llegat històric i social que en diverses ocasions em pogut gaudir amb alguna exposició de fotografies i altres esdeveniments on hi ha estat present la seva tasca i la seva persona.

Durant l’acte, l’alcalde de Sant Pere de Ribes, Josep Antoni Blanco, va voler destacar la generositat, l’altruisme i la dedicació que aquest personatge va mostrar envers el seu poble. També el regidor de Cultura de Ribes, Daniel Arqués, es va referir a l’homenatjat com una persona molt estimada pels seus conciutadans que sempre estarà present entre tots nosaltres.

Entre els presents, també hi eren el cap de l’oposició, Miquel Muç Vall, i d’altres personalitats polítiques i del teixit associatiu del municipi.
La descoberta de la placa va anar a càrrec del germà en vida de Jaume Gómez i a continuació es va dipositar un ram de flors en record al difunt. Posteriorment, la vuitantena de persones que es van aplegar a la plaça van poder prendre una copa de cava per inaugurar aquest nou emplaçament.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!