Curs 2021/22

El Vendrell anuncia la gratuïtat de les escoles bressol P2 com "el primer pas cap a la universalització de l’educació infantil"

Silvia Vaquero: 'es tracta d’una mesura pionera de país per fer que l’educació sigui l’ascensor social, de cohesió i de convivència del nostre municipi'

El Vendrell anuncia la gratuïtat de les escoles bressol P2 com

El Vendrell anuncia la gratuïtat de les escoles bressol P2 com "el primer pas cap a la universalització de l’educació infantil". Ajuntament del Vendre

El govern municipal continua presentant les mesures del projecte “El Vendrell Avança” i avui la regidora d’Educació, Silvia Vaquero, ha explicat amb més detall la gratuïtat de les escoles bressol municipals P2, que és un primer pas cap a la universalització de l’educació infantil. Aquesta mesura es basa en fer arribar l’educació a tota la societat per afavorir la igualtat d’oportunitats, i es disposa dels recursos econòmics, les escoles bressol i els professionals per fer-ho possible.

L’Ajuntament del Vendrell compta amb 5 escoles bressol municipals de qualitat, consolidades i amb un bagatge de molts anys, amb un total de 245 places per poder oferir aquesta mesura a tots els infants dels 2 als 3 anys empadronats al municipi.

La regidora d’Educació, Silvia Vaquero, ha explicat que “incentivar aquest accés a l’educació suposa un gran repte perquè creiem que l’acompanyament dels professionals pedagògics en el creixement emocional, afectiu i social dels infants en aquesta edat és molt important a l’hora d’iniciar posteriorment l’educació infantil a P3”. La regidora ha afegit que “es tracta d’una mesura pionera de país de fer que l’educació sigui l’ascensor social, de cohesió i de convivència del nostre municipi”.      

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!