Seguretat viària

Denuncien el conductor d'un camió a Vilafranca per excés de velocitat

La Policia Local va enxampar la setmana passada el conductor d’un camió que circulava a 90 km/h per una via urbana

Redacció Vilafranca del Penedès 02-02-2021 14:10 Lectures 1503

La Policia Local va enxampar la setmana passada el conductor d’un camió que circulava a 90 km/h per una via urbana, on la velocitat està limitada a 50 km/h. El conductor va ser enxampat  en un dels controls de velocitat que la Policia Local fa aleatòriament mitjançant el radar amb dispositiu diürn i nocturn en les vies on s’ha detectat que hi ha excessos de velocitat.

Aquesta infracció suposa una sanció de 500 € i 4 punts del Carnet de Conduir i pot arribar a suposar un delicte contra la seguretat viària que pot implicar la privació del permís de conduir vehicles a motor fins a 4 anys.

L’any 2019, als carrers de la ciutat hi va haver 87 ferits lleus i 11 ferits greus en accident de trànsit. Això fa que es prenguin mesures de control de les conductes de risc i que s’implantin mesures per disminuir la velocitat dintre del nucli urbà, ja que hi ha una relació directa entre velocitat i accidentalitat, entre velocitat i les lesions produïdes en un accident de trànsit.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No