Seguretat viària

Denuncien el conductor d'un camió a Vilafranca per excés de velocitat

La Policia Local va enxampar la setmana passada el conductor d’un camió que circulava a 90 km/h per una via urbana

La Policia Local va enxampar la setmana passada el conductor d’un camió que circulava a 90 km/h per una via urbana, on la velocitat està limitada a 50 km/h. El conductor va ser enxampat  en un dels controls de velocitat que la Policia Local fa aleatòriament mitjançant el radar amb dispositiu diürn i nocturn en les vies on s’ha detectat que hi ha excessos de velocitat.

Aquesta infracció suposa una sanció de 500 € i 4 punts del Carnet de Conduir i pot arribar a suposar un delicte contra la seguretat viària que pot implicar la privació del permís de conduir vehicles a motor fins a 4 anys.

L’any 2019, als carrers de la ciutat hi va haver 87 ferits lleus i 11 ferits greus en accident de trànsit. Això fa que es prenguin mesures de control de les conductes de risc i que s’implantin mesures per disminuir la velocitat dintre del nucli urbà, ja que hi ha una relació directa entre velocitat i accidentalitat, entre velocitat i les lesions produïdes en un accident de trànsit.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!