Alerta sanitària

Augmenten fins a la cinquantena els pacients d'ingressats per coronavirus als hospitals del Garraf i l'Alt Penedès

El Consorci Sanitari ha sumat dues noves morts per la covid-19 en la darrera setmana

Redacció Sant Pere de Ribes 06-04-2021 15:11 Lectures 1765

Arxivat a:

Els hospitals del Garraf i Alt Penedès han sumat dues noves morts per coronavirus en la darrera setmana, segons fonts del Consorci Sanitari del l'Alt Penedès i Garraf. La pressió hospitalària s'ha tornat a enlairar en els darrers dies, trencant la tendència a la baixa dels darrers dos mesos.

Segons les dades facilitades aquest dimarts, els hospitals del Garraf i l'Alt Penedès han comptabilitzat des del mes de març un total de 255 defuncions per coronavirus: 172 a Sant Pere de Ribes i 83 a Vilafranca del Penedès.

A dia d'avui, les persones ingressades per la covid-19 són 49: 24 pacients al Garraf i 25 a l'Alt Penedès. En aquests mesos, els hospitals del Garraf i l'Alt Penedès han donat l'alta mèdica a 950 pacients a l'hospital de Sant Pere de Ribes i 490 al de Vilafranca.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No