Sant Joan 2021

Vilanova i la Geltrú limitarà l'accés a la façana marítima la nit de Sant Joan

Les platges de Vilanova i la Geltrú estaran obertes, així com els xiringuitos, respectant l'horari que estableixi la normativa

No es podran llençar coets ni a la platja de Ribes Roges ni a la Platja Llarga, ja que són zones protegides per la nidificació d'aus

Redacció Vilanova i la Geltrú 11-06-2021 20:21 Lectures 2708

Vilanova i la Geltrú prepara un dispositiu especial per a la nit de Sant Joan que garanteixi el desenvolupament de la revetlla sense incidents i complint les mesures de seguretat vigents. El tancament del trànsit de vehicles a la façana marítima és un dels punts més destacats d'aquest dispositiu, juntament amb el servei d'informació, que vetllarà pel compliment de les mesures de protecció davant de la Covid-19 i també per la preservació de la platja de Ribes Roges.

Les platges de Vilanova i la Geltrú estaran obertes la nit del 23 de juny, així com els xiringuitos, respectant l'horari que estableixi la normativa. Es limita els grups a 10 persones com a màxim, amb una distància d'1,5 metres entre persones i 2 metres entre grups. A més a més, caldrà portar la mascareta mentre no s'estigui consumint.

Per tal de poder informar i atendre accidents, intoxicacions o algun tipus de violències, l'Ajuntament disposarà de personal d'informació i agents de convivència, un servei d'atenció sanitària i un Punt Lila al parc de Ribes Roges.

Pel que fa als residus i a la neteja, hi haurà un dispositiu especial al llarg de la nit a la façana marítima i es preveu poder mantenir els WC de les platges oberts. També, com en anys anteriors, hi haurà un reforç especial la matinada del 24 de juny per deixar les platges a punt per al bany.

Platges sense coets

Cal recordar que l'ús de la pirotècnia s'ha de fer seguint totes les mesures de seguretat i que cal evitar l'ús de gel hidroalcohòlic en cas d'estar llançant petards. No es podran llençar coets ni a la platja de Ribes Roges ni a la Platja Llarga, ja que són zones protegides per la nidificació d'aus.

La Policia Local i els Mossos d'Esquadra es coordinaran per vigilar el desenvolupament normal de la revetlla, així com per fer els controls habituals respecte a la seguretat en el trànsit.

Ensenyament

Alerta. L'escola no està ensenyant a llegir

Jordi Larregola

Estem aconseguint la farsa perfecta de reduir les estadístiques de fracàs escolar i, alhora, tenir la meitat de la població jove incapacitada per a l'accés autònom a la cultura

ENQUESTA WEB

A les portes del final del curs escolar, segurament ja heu començat a preparar les vacances. Mar, muntanya, viatge a l'estranger, sortides a l'entorn més proper...

On marxareu de vacances aquest estiu?

A una destinació catalana
A una destinació dins de l'Estat
A una destinació a l'estranger
Ens quedem a casa