Curs 2021/22

La gratuïtat de P2 al Vendrell suposa un augment del 100% de les matriculacions

Silvia Vaquero: “la gratuïtat del grup P2 de les escoles bressol municipals és una mesura pionera de país que té com a objectiu que l’educació sigui un ascensor social”

La gratuïtat de P2 al Vendrell suposa un augment del 100% de les matriculacions . Ajuntament del Vendrell

La gratuïtat de P2 al Vendrell suposa un augment del 100% de les matriculacions . Ajuntament del Vendrell

Aquest dilluns  s’ha iniciat el nou curs escolar 2021-2022 al Vendrell amb la novetat de la gratuïtat del grup P2 (2-3 anys) de les escoles bressol municipals impulsada pel govern municipal dins del projecte “El Vendrell Avança”.

Al centenar de nenes i nens que van fer P1 al curs passat han fet la matriculació a P2, als quals s’hi ha sumat un centenar d’infants que es matriculen per primer cop a una escola bressol municipal. Per tant, la gratuïtat de P2 ha suposat un augment del 100% de les matriculacions en aquest grup a les escoles bressol municipals del Vendrell.

L’objectiu de la universalització i gratuïtat del nivell de 2 a 3 anys és que totes les famílies, sigui quina sigui la seva situació socioeconòmica, puguin optar a l’escolarització dels seus fills i filles com un recurs al seu abast.

La regidora d’Educació, Silvia Vaquero, ha recordat que “la gratuïtat del grup P2 de les escoles bressol municipals és una mesura pionera de país que té com a objectiu que l’educació sigui un ascensor social que ha de reforçar la cohesió i la convivència al nostre municipi”.   

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha valorat que “la matriculació a les escoles bressol municipals ha estat un èxit perquè s’ha doblat el nombre d’infants escolaritzats a P2, cosa que millorarà l’èxit educatiu, la inclusió escolar i la cohesió social”. L’alcalde ha destacat que “és la primera vegada que un Ajuntament amplia un dret bàsic com és l’escolarització”.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!