Violència masclista

Torna el premi ‘Carta al maltractador' per als estudiants de secundària de Vilanova

L'alumnat de secundària i batxillerat participa en aquesta iniciativa per promoure la sensibilització del jovent davant la violència masclista

Torna el premi ‘Carta al maltractador' per als estudiants de secundària de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Torna el premi ‘Carta al maltractador' per als estudiants de secundària de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Des de fa 21 anys, l'Associació de Dones Feministes La Frontissa i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú convoquen el premi “Carta al maltractador”, per promoure la sensibilització dels i les joves davant la violència masclista, amb la redacció d'una carta original i inèdita que no hagi estat premiada en d'altres concursos.

El concurs es convoca en el marc de la commemoració del Dia internacional contra la violència vers les dones, el 25 de novembre, i la novetat d'enguany és que les cartes s'enviaran en format digital, no en paper, per facilitar el procediment al professorat i per complir amb les mesures sociosanitàries.

Les cartes, que aniran signades amb un pseudònim, es faran arribar a la Regidoria de Convivència i Equitat per part de cada centre educatiu abans del 15 de novembre.

El premi està adreçat a l'alumnat dels centres educatius de Vilanova i la Geltrú que tingui entre 14 i 18 anys.

En la valoració de les cartes presentades es tindrà en compte l'adequació del text a la temàtica del premi, la vessant literària i la vessant social. La selecció es farà per un jurat composat per tres membres que designaran les entitats organitzadores.

L'acte de lliurament del premi es farà el dia 19 de novembre, a les 18 h, a la Sala Noble de la Casa Olivella.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!