Espai per a vianants

El Vendrell inaugura l'ampliació de l’illa de vianants cap al carrer de les Quatre Fonts

Divendres es va descobrir l’escultura “Els Tres Regnes”, que va ser feta per Apel·les Fenosa al seu taller de París, l’any 1950, i que representa els regnes Mineral, Vegetal i Animal

El Vendrell inaugura l'ampliació de l’illa de vianants cap al carrer de les Quatre Fonts. Ajuntament del Vendrell

El Vendrell inaugura l'ampliació de l’illa de vianants cap al carrer de les Quatre Fonts. Ajuntament del Vendrell

El passat divendres 29 d’abril es va inaugurar l’obra de millora del c/ Quatre Fonts que suposa l’ampliació de l’illa de vianants cap a aquest carrer. L’acte va començar amb repic de campanes, un tall de cinta i una ballada de sardanes de la colla Dansaires del Penedès.

Tot seguit, es va descobrir l’escultura “Els Tres Regnes”, que va ser feta per Apel·les Fenosa al seu taller de París, l’any 1950, i que representa els regnes Mineral, Vegetal i Animal a través de tres figures femenines amb les mans entrellaçades.

Després es van fer un parlaments davant de les autoritats i del nombrós públic assistent a càrrec de Kenneth Martínez, alcalde del Vendrell; Josep Miquel Garcia, director del Museu Apel·les Fenosa, i  Àngel Cortadelles, director dels Serveis Territorials de Presidència a Tarragona. I una tronada va cloure l’acte per donar pas a un berenar popular amenitzat amb música interpretada en directe pel Trio Apocadixie Cotton Pickers.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!