Aparcament

Sitges posa en marxa un nou aparcament gratuït a la Plana per a 400 vehicles

L’Ajuntament ha fet unes obres d’acondicionament d’un espai municipal, que té uns 10.000 metres quadrats i on no es permet acampar ni estar-s’hi més de 24 hores

Sitges posa en marxa un nou aparcament gratuït a la Plana per a 400 vehicles. Ajuntament de Sitges

Sitges posa en marxa un nou aparcament gratuït a la Plana per a 400 vehicles. Ajuntament de Sitges

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L’Ajuntament ha habilitat un espai de prop de 10.000 metres quadrats a La Plana, concretament al carrer del Mestre Manuel Torrents, amb l’objectiu que funcioni com aparcament dissuassori a l’entrada de Sitges, amb capacitat per a uns 400 vehicles.

Aquesta és una de les actuacions derivades del Pla de mobilitat que es va debatre entre els diversos agents implicats, el passat mes de març. El regidor de Mobilitat, Jaume Monasterio, explica que “l’objectiu és poder deixar el cotxe a l’entrada de Sitges i poder gaudir de la Vila passejant” i afegeix que “quan es treuen cotxes i es crea un passeig, el comerç i l’hostaleria també en surten beneficiats”.

L’aparcament està senyalitzat amb un rètol que marca l’entrada i sortida, i també té delimitats els contorns. L’aparcament és gratuït, però no està vigilat. L’Ajuntament puntualitza que en aquest nou emplaçament no s’hi permet acampar ni tampoc la instal·lació d’autocaravanes. El temps màxim d’estada és de 24 hores. 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local