Seguretat viària

El Vendrell farà 18 reductors de velocitat en diferents punts del municipi

Concretament, s’actuarà al c/ Amadeu Vives, passeig marítim Masia Blanca, av. Parlament, c/ Enllaç, av. Palfuriana, c/ Francolí, c/ Ramon i Cajal, ctra. Tarragona, c/ Barcelonès, av. Baix Penedès, c/ Begònia, ctra. Barcelona i av. Pèlag

El Vendrell farà 18 reductors de velocitat en diferents punts del municipi. Ajuntament del Vendrell

El Vendrell farà 18 reductors de velocitat en diferents punts del municipi. Ajuntament del Vendrell

Aquesta setmana es realitzaran les obres de construcció de 18 ressalts en diferents punts del nucli, dels nuclis marítims i de les urbanitzacions, com a mesura de reducció de la velocitat de vehicles, amb una inversió total de 37.000 euros (IVA inclòs).

Concretament, s’actuarà al c/ Amadeu Vives, passeig marítim Masia Blanca, av. Parlament de Catalunya, c/ Enllaç, av. Palfuriana, c/ Francolí, c/ Ramon i Cajal, ctra. Tarragona, c/ Barcelonès, av. Baix Penedès (zona del Botafoc), c/ Begònia, ctra. Barcelona i av. Pèlag.

Durant els dies d’execució, entre el 29 de juny i el 4 de juliol, caldrà estar atents a la senyalització de regularització del trànsit.

El regidor de Via Pública, Alfons Herrera, ha explicat que “es tracta d’una actuació molt necessària que es realitza de forma global en tot el municipi atenent els llocs on s’hi han detectat més incidències”.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!