PIICC

El carrer de la Lluna de Vilafranca estarà tallat al trànsit durant un mes per obres de la xarxa de sanejament

Amb motiu d’aquestes obres i les del carrer del Carme, el carrer de Puigmoltó, entre el carrer del Carme i el carrer de Sant Jocund, canviarà de sentit

El carrer de la Lluna de Vilafranca estarà tallat al trànsit durant un mes per obres de la xarxa de sanejament. EIX

El carrer de la Lluna de Vilafranca estarà tallat al trànsit durant un mes per obres de la xarxa de sanejament. EIX

A partir de dimecres 6 de juliol i per un termini aproximat d’un mes estarà tallat al trànsit el carrer de la Lluna, amb motiu de les obres de substitució de la xarxa de sanejament. Aquestes obres es faran amb caràcter previ a les obres de reurbanització del carrer que es duran a terme de forma consecutiva i que tindran continuïtat cap a la plaça de Puigmoltó i el carrer Sant Jocund, en el marc del Pla d’Intervenció Integral al Centre i al carrer Comerç-PIICC.

Amb motiu d’aquestes obres el trànsit estarà tallat al carrer de la Lluna. S’intentarà facilitar l'accés als aparcaments privats en la mesura que sigui possible i quedaran temporalment inhabilitats quan es treballi en la ubicació concreta.

Amb motiu d’aquestes obres i les del carrer del Carme, el carrer de Puigmoltó, entre el carrer del Carme i el carrer de Sant Jocund, canviarà de sentit i serà de baixada cap a la plaça de Puigmoltó. L’itinerari que hauran de fer els usuaris de l’aparcament del carrer del Carme serà entrada a través del carrer de la Font i sortida pel carrer de Puigmoltó.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!