Prevenció d’Incendis

Interior activa un web sobre incendis forestals

Hi apareixen els mapes de risc i del Pla Alfa o el grau de mobilització dels efectius, entre d'altres

Interior activa un web sobre incendis forestals. ACN

Interior activa un web sobre incendis forestals. ACN

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El Departament d'Interior ha posat en marxa aquest dijous un nou web específic sobre incendis forestals, interior.gencat.cat/ca/incendis-forestals. La pàgina recull la informació de les diferents unitats del departament com la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments, la Direcció General de Protecció Civil, el CAT112, la Direcció General dels Agents Rurals i el Servei Català de Trànsit. Segons indica Interior, s'hi pot trobar tot tipus d'informació relacionada amb els incendis com els mapes de risc i del Pla Alfa, que estableixen el nivell de risc, el grau de mobilització dels efectius i la realització de les determinades actuacions preventives així com el mapa amb les incidències viàries.

L'objectiu del nou web és posar a disposició de la ciutadania el màxim d'informació de manera que en cas de declarar-se un incendi forestal, puguin trobar-la de manera àgil i ràpida. S'hi podrà trobar informació dels incendis que hi hagi actius en cada moment, consells d'autoprotecció o restriccions, entre d'altres.

El nou web recull també l'actualitat de les xarxes socials d'Interior així com totes les notícies del Departament relacionades amb els incendis, a més d'informació d'anàlisi i seguiment d'un foc, dades històriques, publicacions tècniques i normativa.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local