Prevenció d’Incendis

Interior activa un web sobre incendis forestals

Hi apareixen els mapes de risc i del Pla Alfa o el grau de mobilització dels efectius, entre d'altres

Interior activa un web sobre incendis forestals. ACN

Interior activa un web sobre incendis forestals. ACN

El Departament d'Interior ha posat en marxa aquest dijous un nou web específic sobre incendis forestals, interior.gencat.cat/ca/incendis-forestals. La pàgina recull la informació de les diferents unitats del departament com la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments, la Direcció General de Protecció Civil, el CAT112, la Direcció General dels Agents Rurals i el Servei Català de Trànsit. Segons indica Interior, s'hi pot trobar tot tipus d'informació relacionada amb els incendis com els mapes de risc i del Pla Alfa, que estableixen el nivell de risc, el grau de mobilització dels efectius i la realització de les determinades actuacions preventives així com el mapa amb les incidències viàries.

L'objectiu del nou web és posar a disposició de la ciutadania el màxim d'informació de manera que en cas de declarar-se un incendi forestal, puguin trobar-la de manera àgil i ràpida. S'hi podrà trobar informació dels incendis que hi hagi actius en cada moment, consells d'autoprotecció o restriccions, entre d'altres.

El nou web recull també l'actualitat de les xarxes socials d'Interior així com totes les notícies del Departament relacionades amb els incendis, a més d'informació d'anàlisi i seguiment d'un foc, dades històriques, publicacions tècniques i normativa.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!