Reurbanització

Cubelles invertirà 2 milions d'euros en la una reforma integral de diversos carrers de Mas Trader I

Ja està en marxa la licitació de la fase 1 del projecte de millora de l'accessibilitat i les obres de millora de la xarxa d'aigua potable, sanejament i pluvials als carrers Dàlia, Assutzena, Clavell i Mimosa

Cubelles invertirà 2 milions d'euros en la una reforma integral de diversos carrers de Mas Trader I. Ajuntament de Cubelles

Cubelles invertirà 2 milions d'euros en la una reforma integral de diversos carrers de Mas Trader I. Ajuntament de Cubelles

L’Ajuntament de Cubelles ja té a punt la licitació de les obres de reforma de diversos carrers del primer sector de Mas Trader. El contracte té un valor de sortida de 2.093.185,55 € i servirà per millorar l’accessibilitat de les voreres, la superfície de la calçada i la xarxa d’aigua potable, de pluvials i clavegueram.

“La voluntat és fer una reforma integral d’aquests carrers”, segons ha explicat Josep Ma. Hugué, regidor d’Espai Públic, qui també ha detallat que un estudi tècnic va determinar la necessitat de renovar la xarxa d’aigua potable, de pluvials i de clavegueram. A banda, també s’instal·larà nou mobiliari urbà i elements de jardineria.

Les obres s’estendran pels carrers Dàlia, Assutzena, Clavell, Desmai i Mimosa. Les empreses licitadores també poden oferir ampliar les millores al carrer de l’Olivera. El contracte tindrà una durada estimada de 7 mesos per la qual cosa es calcula que la reforma d’aquesta zona de Mas Trader estigui enllestida abans de l’estiu del 2023.

 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!