Seprona

Desmantellen una granja il·legal amb prop de 40 fures a Cunit

Els animals vivien en condicions higièniques pèssimes

Desmantellen una granja il·legal amb prop de 40 fures a Cunit. Guàrdia Civil

Desmantellen una granja il·legal amb prop de 40 fures a Cunit. Guàrdia Civil

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El Servei de Protecció a la Natura (SEPRONA) de la Guàrdia Civil ha desmantellat a Cunit una granja il·legal on malvivien 37 fures. L'avís el va donar un veí proper a les instal·lacions després de viure diversos episodis de males olors, especialment durant el mes d'agost. Agents del cos policial van comprovar que les bèsties vivien en unes petites gàbies situades a una coberta creada en una parcel·la. La inspecció va constatar que les fures estaven en condicions higièniques pèssimes. En alguns casos convivien set exemplars en una única gàbia, amb una gran quantitat d'excrements i restes d'animals de què s'alimentaven, com conills. Prop del les gàbies, la policia va trobar una gran quantitat de brutícia acumulada.

Sota la mateixa coberta hi havia diverses eines agrícoles, productes químics, restes de pell i d'ossos d'altres animals, i també una gàbia de fusta utilitzada per a la cria de les fures. Durant la inspecció, el propietari no va acreditar cap documentació d'inscripció de les fures al cens d'animals, ni la declaració de nucli zoològic ni cap autorització per a la criança de les bèsties. Tampoc disposava de farmaciola.

L'home va ser denunciat al Departament d'Acció Climàtica per diferents infraccions administratives relacionades amb la cura i tinença d'animals

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local