Zona Blava

Sitges instal·larà els nous parquímetres a partir de dilluns

Aquests nous elements permeten la identificació del vehicle per la matrícula i automàticament generen els descomptes als residents

Sitges instal·larà els nous parquímetres a partir de dilluns. Ajuntament de Sitges

Sitges instal·larà els nous parquímetres a partir de dilluns. Ajuntament de Sitges

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Sitges anirà canviant progressivament, des d’aquest dilluns, els parquímetres que controlen les diferents zones blaves i verdes del municipi. Al llarg de les properes setmanes, conviuran els actuals parquímetres, que seran els que continuaran en funcionament, amb els nous aparells, que estaran en fase de proves.

Un cop s’hagi comprovat que tot el nou aplicatiu informàtic funciona i s’hagi fet la formació a la plantilla, s’aniran desconnectant els aparells vells i tan sols quedaran els nous. Amb aquest canvi es vol facilitar la identificació dels vehicles de les persones residents a Sitges, que gaudeixen de descomptes. Un cop s’entri la matrícula al parquímetre, aquest detectarà si es pot considerar resident i per tant se li aplicaran automàticament els descomptes pertinents.

Els nous aparells també han de configurar-se atenent a la diversitat d’horaris i calendari de les zones blaves i verdes de la vila. El regidor de Serveis Urbans i Mobilitat, Jaume Monasterio, considera que “els nous parquímetres faran més fàcil el pagament als sitgetans” i afegeix que “el procés de substitució dels aparells vells pels nous es farà abans d’acabar l’any, però sobretot volem assegurar-nos que el sistema funciona sense problemes”.

A partir d’aquesta setmana vinent, ja hi haurà alguns nous parquímetres instal·lats al costat dels antics. Quan es produeixi aquesta situació, però, sempre hi haurà només una màquina operativa, on s’hi podrà fer el pagament.   
 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local