Espai públic

Sant Pere de Ribes renova i posa al dia els parcs infantils del municipi

L’ajuntament ha invertit més de 220.000 euros mitjançant un pla d’actuacions de millora de les àrees infantils

Sant Pere de Ribes renova i posa al dia els parcs infantils del municipi . Ajt Sant Pere de Ribes

Sant Pere de Ribes renova i posa al dia els parcs infantils del municipi . Ajt Sant Pere de Ribes

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes està renovant i posant al dia els parcs infantils i les àrees de lleure del municipi. A través d’un pla d’actuacions de millora d’aquests espais, aquest any el consistori ha invertit més de 220.000 euros en la millora d’aquestes zones, tenint en compte també el manteniment ordinari que es fa durant tot l’any.

L’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, ha detallat les diferents actuacions que ha dut a terme l’ajuntament, com els renovats parcs infantils de la plaça Jaume Gómez i Puig o el de Can Pere de la Plana; o el canvi del paviment de cautxú del parc de la plaça de la Vinya d’en Petaca, que es farà properament. En aquest sentit, ha remarcat que des de l’ajuntament “estem compromesos amb la millora de l’espai públic” perquè són “espais de convivència i de trobada de les persones”. També ha explicat que s’està treballant en “la renaturalització dels espais, amb materials més sostenibles i durables”, com és el cas del projecte de Bosc d’en Plaça previst per a l’any vinent i que suposarà una rehabilitació integral d’aquesta zona.

Les obres de la plaça Jaume Gómez i Puig, a Ribes, han permès sanejar tot l’espai, plantant nou arbrat i canviant els elements instal·lats al parc infantil, ja que els anteriors ja havien complert la seva vida útil i evidenciaven la seva antiguitat. Les obres es van iniciar el passat 24 d’octubre i s’ha fet una inversió de gairebé 23.000 euros.

Altres actuacions

L’ajuntament també ha actualitzat recentment el parc infantil de la urbanització de Can Pere la Plana, amb la substitució del terra de cautxú, i una inversió de més de 23.400 euros.

Una altra actuació que es farà aquest mes de novembre pensada més per a un segment de població jove és la instal·lació d’un nou espai de cal·listènia i workout al passeig de Circumval·lació de Ribes, amb un inversió de 32.000 euros.

Properament, també es realitzaran millores en l’àrea infantil de la plaça de la Vinya d’en Petaca, on es renovarà el paviment de cautxú; i abans d’acabar l’any, està prevista la instal·lació de jocs infantils a la plaça de Ramon Mir, a les Roquetes. També està planificada l’adequació de la plaça de Puerto Cabezas, a les Roquetes, amb un espai integrat amb nous jocs i elements, i que compta amb un pressupost de 43.000 euros.

El pla d’actuacions preveu la renovació integral de l’àrea infantil i la reurbanització del parc de Bosc d’en Plaça, a Ribes, de cara a principis de l’any vinent, tenint en compte la participació ciutadana en la realització de projecte, el qual compta amb un pressupost de 197.000 euros.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local