Reforma integral

Finalitzen les obres de reurbanització al carrer Raval de Torrelles de Foix

En els propers dies s'enllestirà l'obra amb la instal.lació de nou mobiliari urbà, nous bancs de formigó i jardineres

Finalitzen les obres de reurbanització al carrer Raval de Torrelles de Foix. Ajt Torrelles de Foix

Finalitzen les obres de reurbanització al carrer Raval de Torrelles de Foix. Ajt Torrelles de Foix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

A finals de la setmana passada es van enllestir les obres de reurbanització del carrer Raval, que s'han dut a terme en les darreres setmanes i que comptava amb dues fases d'execució. La primera, a la plaça situada davant l'església parroquial, en què s'ha instal.lat un nou tram de xarxa de subministrament d'aigua adaptada a la normativa vigent, i la urbanització de la zona, on s'hi ha habilitat una única plataforma de carrer amb llamrborda, que ha permès millorar l'accessibilitat i ampliar l'espai disponible per als vianants. A més, s'han actualitzat els escocells de l'arbrat.

La segona fase d'actuació corresponia als treballs d'asfaltat i pintat del tram de carrer que va des de la carretera de Pontons fins al carrer Església. S'han implementat també dos nous pous de registre de clavegueram per facilitar i millorar el seu manteniment. I s'ha reasfaltat tot el tram, repintant els nous passos de vianants i places d'estacionament, adaptades a les noves necessitats del municipi. També s'ha millorat l'accessibilitat en aquesta via, construïnt una nova rampa que facilita el pas a persones amb mobilitat reduïda.

En els propers dies s'enllestirà l'obra amb la instal.lació de nou mobiliari urbà, nous bancs de formigó i jardineres.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local